network

Act!

Klantenbeheer voor de KMO

Breng structuur in uw verkoopproces – U bent zelfstandige of zaakvoerder van een kleine of middelgrote onderneming en u bent op zoek naar een manier om uw prospecten en klanten optimaal te beheren? Act! CRM is het pakket bij uitstek waarmee zelfstandigen en KMO’s op een eenvoudige wijze hun verkoopproces doeltreffend kunnen organiseren en opvolgen.

Met Act! CRM beheert u uw klant- en prospectgegevens op een gestructureerde manier. Offertes, e-mails, facturen en andere documenten worden aan uw relatie gekoppeld en blijven op elk ogenblik eenvoudig raadpleegbaar. Act! CRM doet tevens dienst als een dashboard waarmee u een constant overzicht behoudt op de verschillende aspecten van het sales traject.

Aanvragen van bestaande klanten, terugbellen van prospecten of gerichte marketing communicatie – via het dashboard van Act! behoudt u te allen tijde een overzicht en plant u de nodige acties.

Uw gegevens steeds binnen handbereik – Doeltreffend investeren in ICT kan enkel aan de hand van een duidelijk plan. Tijdens een audit worden alle aspecten doorgelicht. Samen met u analyseren onze adviseurs de ICT-processen en worden de pijnpunten blootgelegd. Het doel van de audit is weten waar u staat, waar u naartoe wil en welke middelen daarvoor nodig zijn.

Korte leercurve, snelle integratie – Act! CRM werd in 1987 – toen nog onder MS DOS – geïntroduceerd. Intussen is Act! aan zijn 18de versie toe. De jarenlange evolutie en verbeteringen hebben ervoor gezorgd dat het pakket uiterst gebruiksvriendelijk en intuïtief is. In tegenstelling tot veel andere CRM pakketten vergt de installatie en de integratie van Act! binnen uw bedrijf geen moeizame aangelegenheid te zijn. Aan de hand van een uitgebreide analyse van uw behoeften wordt het dashboard zodanig aangepast dat enkel de voor u relevante gegevens zichtbaar zijn. Gegevens die niet ter zake doen worden weggelaten, zodoende behoudt u een overzichtelijke interface op maat van uw bedrijf.

WENST U MEER INFORMATIE ?

Blijft u na het lezen van de informatie op onze site toch met vragen zitten?
Twijfelt u of een bepaalde oplossing voor uw bedrijf wel de juiste is ?
Contacteer ons om samen naar naar een geschikte oplossing te zoeken.

MAIL ONS
+32(0)3 297 08 40