network

Cloud Business Phone

Telefonie in de Cloud, gebruiksvriendelijk, kostenbesparend en veilig

Cloud Business Phone – Met Cloud Business Phone beschik je over een eigen telefoniecentrale in de Cloud. Je hoeft dus niet meer te investeren in een lokale, fysieke centrale. Waar ook ter wereld,  je beschikt over alle functionaliteiten van je centrale terwijl je gewoon op je vaste lijn bereikbaar blijft.

Telephony-as-a-Services (TaaS) – Een telefoniecentrale in de Cloud betekent dat je telefoniecentrale als een dienst wordt aangeboden. Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand. Daarenboven hoeft je je geen zorgen te maken over de schaalbaarheid van je centrale, die groeit gewoon mee met het aantal medewerkers binnen je bedrijf. In tegenstelling tot een fysieke centrale die je om de zoveel jaar moet vervangen, veroudert Business Cloud Phone nooit. De oplossing blijft up-to-date terwijl de waaier aan functionaliteiten regelmatig wordt uitgebreid.

De voordelen van Cloud Business Phone – Met Cloud Business Phone beschik je over een flexibele, gebruiksvriendelijke en schaalbare oplossing voor je telefonie. Je betaalt enkel voor hetgeen je effectief verbruikt. Omdat telefonie nu eenmaal van essentieel belang is voor een onderneming gaan we ook hier niet over één nacht ijs. Zo mag je van ons verwachten dat we je noden eerst uitvoerig bespreken en in kaart brengen. Zodoende kunnen we je de meest adequate en kostenefficiënte oplossing aanbieden.

IVR 1 Number Conference Calls Flex Desking CTI Buitenlandse
Nummers
Rapportering Fax over Internet Video Call Calendar Routing Call Recording Identity Management
Weergave zakelijk of privé nummer

WENST U MEER INFORMATIE ?

Blijft u na het lezen van de informatie op onze site toch met vragen zitten?
Twijfelt u of een bepaalde oplossing voor uw bedrijf wel de juiste is ?
Contacteer ons om samen naar een geschikte oplossing te zoeken.

MAIL ONS
+32(0)3 297 08 40