network

Cloud

Betrouwbare en groeibestendige oplossingen

Uw KMO in de Cloud: een logische stap – Cloud oplossingen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het IT landschap. De mogelijkheden die tegenwoordig in de Cloud worden aangeboden lijken haast onbeperkt. Voor de KMO bieden Cloud-gebaseerde oplossingen een aantal extra troeven. Doordat veel toepassingen tegenwoordig als een dienst worden aangeboden (SaaS – Software-as-a-Service) ligt de instapdrempel veel lager. Investeringen in dure servers vormen voor veel kleinere bedrijven een obstakel en zijn veelal moeilijk in te schatten. Daarenboven groeien Cloud-oplossingen geleidelijk mee met uw bedrijf en bieden een veilige en bedrijfszekere omgeving.

Welke toepassingen in de Cloud? – Voor een aantal facetten van de ICT-infrastructuur is een migratie naar de Cloud vrijwel een evidentie. Wij denken hierbij bijvoorbeeld aan e-mail. Lokale e-mail servers zijn in KMO omgevingen de laatste jaren grotendeels vervangen door hosted Exchange. Ook CRM- en boekhoudpakketten lenen zich tot een migratie naar een SaaS-model. CRM oplossingen behoren namelijk altijd en overal beschikbaar te zijn.  Het raadplegen en aanvullen van klantengegevens, plannen van afspraken en opvolgingsgesprekken. Door uw CRM applicatie in de Cloud te voorzien kan u overal en altijd aan uw gegevens.

Cloud ter vervanging van een eigen server – Bedrijven waar flexibiliteit, mobiliteit en schaalbaarheid de belangrijkste factoren vormen kunnen ervoor kiezen hun lokale server te vervangen door een desktop in de Cloud. De volledige werkomgeving wordt dan in de Cloud voorzien. Al uw toepassingen en gegevens zijn dan overal beschikbaar. Op kantoor vanuit uw pc, bij de klant vanuit uw notebook of bij u thuis in de zetel via uw Tablet.

WENST U MEER INFORMATIE ?

Blijft u na het lezen van de informatie op onze site toch met vragen zitten?
Twijfelt u of een bepaalde oplossing voor uw bedrijf wel de juiste is ?
Contacteer ons om samen naar naar een geschikte oplossing te zoeken.

MAIL ONS
+32(0)3 297 08 40