network

Hosted Centrale

Meer functionaliteiten aan een lagere kost

Hosted Centrale – Bij een hosted centrale wordt uw telefoniecentrale als een dienst in de Cloud voorzien. Er wordt lokaal geen fysieke centrale meer voorzien. De IP telefoontoestellen communiceren rechtstreeks met uw eigen virtuele centrale in de Cloud. U hoeft dus niet meer te investeren in de aankoop van een centrale en betaalt een vaste maandelijkse kost per gebruiker.

Een telefoniecentrale in de Cloud betekent dat uw telefoniecentrale als een dienst wordt aangeboden. Vergelijk het met uw stroom- of gasleverancier. Het is daarom van belang dat deze dienst aan een degelijke leverancier wordt toevertrouwd. Freephone Business is de Hosted PBX oplossing van Telenet. Als grote Belgische operator beschikt Telenet over een uitgebreide en stabiele infrastructuur dat als basis dient voor Freephone Business.

De voordelen ? – Ook bij de Cloud-gebaseerde versie van onze centrales zijn alle functionaliteiten standaard voorzien. Geen extra of verdoken kosten. Als Telenet Partner bekijken wij samen met u naar uw behoeften op het vlak van telefonie en begeleiden u naar de meest adequate oplossing. U vindt hieronder een overzicht van de voordelen van Freephone Business.

  • Geen investering in een centrale: Uw centrale staat bij Telenet in de Cloud. U hoeft dus geen centrale aan te kopen of te huren.
  • Vaste kost per gebruiker: U betaalt een vaste kost per gebruiker per maand.
  • Onbeperkt bellen naar belgische vaste nummers
  • Per gebruiker een bundel van 2.000 belminuten naar mobiele nummers in BelgiĆ« en vaste en mobiele nummers in Europa
  • Uitgebreid aantal functionaliteiten van een telefooncentrale (bv. Keuzemenu (IVR), eenvoudig doorschakelen van oproepen, faxen ontvangen in uw mailbox en veel meer…)
  • U behoudt uw huidige nummers

WENST U MEER INFORMATIE ?

Blijft u na het lezen van de informatie op onze site toch met vragen zitten?
Twijfelt u of een bepaalde oplossing voor uw bedrijf wel de juiste is ?
Contacteer ons om samen naar naar een geschikte oplossing te zoeken.

MAIL ONS
+32(0)3 297 08 40