network

Onze Missie

Efficiënt ondernemen dankzij een doordachte automatisatie

Op zoek naar meer tijd om met de kerntaken van uw bedrijf bezig te zijn? Naar een manier om competitiever uit de hoek te komen? Naar een oplossing om het maximale potentieel uit uw bedrijf, uw medewerkers en uw klanten te halen ? One-IT is uw partner bij het strategisch inzetten van IT-oplossingen en het automatiseren van uw bedrijfsprocessen.

Wat we doenOne-IT begeleidt en adviseert KMO’s op zoek naar een efficiënte en kostenbesparende manier om uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Wij zorgen voor het beheer van uw ICT, terwijl u succesvol onderneemt.

Zo kan u bij One-IT rekenen op:

 • een weldoordachte integratie van de nodige IT-infrastructuur
 • de implementatie van prestatiegerichte software, zoals Teamleader CRM en WinBooks
 • een garantie op veiligheid en proactieve monitoring

Meerwaarde creërenMet een sterk aanbod softwarepakketten zoals Teamleader CRM en WinBooks (met o.a. WinBooks Accounting, WinBooks Connect, WinBooks Logistics en WinBooks Virtual Invoice) biedt One-IT beheertoepassingen aan die beantwoorden aan de actuele noden van KMO’s. Daarbij wordt steeds toegewerkt naar een integratie op maat.

Hoe gaat One-IT te werk?

 1. Uitgebreide kennismaking
  We luisteren naar uw businessverhaal van vandaag en voor de toekomst
 2. Puzzel leggen
  We bepalen de geschikte technologische tools in functie van uw ambities
 3. Efficiëntie opdrijven
  We werken naar een resultaat volledig op maat van uw bedrijf
 4. Up-to-date houden
  Dankzij onze ervaring scheiden we hypes van echte technologische vernieuwingen en zorgen we ervoor dat u steeds competitief blijft

Via deze vier stappen, getypeerd door een persoonlijke begeleiding, investeert One-IT voortdurend in haar klanten om op die manier een lange zakelijke relatie aan te gaan.

Van A tot ZEen volledige ontzorging, dat is wat u kan verwachten. Naast het leveren, adviseren en installeren van IT-infrastructuur en softwareoplossingen, stelt One-IT zich ook op als Managed Service Provider. Door het volledige beheer van uw ICT uit handen te geven, moeten er geen problemen meer worden opgelost. Ze worden dan eenvoudigweg vermeden.

U kan dan op beide oren slapen, dankzij:

 • Een hogere efficiëntie tegen een voorspelbare kostprijs
 • Constante, proactieve monitoring wat een continue veiligheid garandeert
 • Een up-to-date en up-and-running system

Dit is digital transformationDuidelijke taal? Wel, dit is wat men digital transformation noemt. Geen grootse ommezwaai in uw bedrijfsvoering, maar een doordachte aanpak van uw IT. Een transformatie die u in staat stelt competitiever en future proof te zijn. Een transformatie waar het jonge, dynamishce team van One-IT u graag in begeleidt.

WENST U MEER INFORMATIE ?

Onze specialisten staan u graag te woord !
Contacteer ons om samen naar een geschikte oplossing te zoeken.

MAIL ONS
+32(0)3 297 08 40