network

Teamleader

CRM software om je zaak vlotter te laten draaien

Teamleader CRMEen eenvoudige, vlotte en efficiënte klantenopvolging, daar bent u als kleine of middelgrote onderneming allicht naar op zoek. Zeker wanneer het gaat om het beheer van klanten en prospecten. Met Teamleader CRM bieden wij een uitermate handige online tool aan, gebouwd op maat van KMO’s en beschikbaar op elk moment en apparaat. Als Teamleader Certified Partner zorgen we bovendien voor een vlotte integratie en implementatie.

Dé CRM-tool op maat van KMO’sMet Teamleader CRM wordt het beheer van uw data kinderspel. De centralisatie van alle contacten zorgt voor een makkelijke toegankelijkheid. Bovendien bekijkt u per klant de communicatiegeschiedenis waardoor iedere collega moeiteloos kan inpikken op een conversatie. Het speurwerk tussen voorgaande e-mails en documenten behoort hierdoor tot het verleden.

Ook organisatorisch zet u stappen vooruit. Plan taken, vergaderingen en andere afspraken voor uzelf en collega’s. Met behulp van tijdregistratie weet u bovendien perfect hoeveel tijd er in elk project kruipt. Het gevolg? Zowel correcte facturen en rapporten als nuttige inzichten in de prestaties van het team. Verder zijn ook toepassingen als Google Calendar, Office 365 of iCloud simpel te synchroniseren met de gedeelde agenda.

Klanten behoudenKlanten winnen is één ding. Ze behouden is een ander paar mouwen. Met Teamleader CRM heeft u alvast een sterke troef in handen. Het platform verzekert een vlotte opvolging en dat vanaf het eerste contact tot de dienst na verkoop.

Online offertes in de eigen huisstijl tonen enerzijds uw professionaliteit aan. Anderzijds maximaliseert de nauwe opvolging uw verkoopcijfers. Op basis van uw prestatieoverzicht stelt u targets in en bent u in staat uw verkoopproces voortdurend bij te schaven. Teamleader CRM geeft ook zelf aan wanneer het tijd is om actie te ondernemen.

Inzicht nodig in de verkoopresultaten? Een handig overzicht van de omzet en het totale bedrag aan openstaande facturen zijn in een oogopslag beschikbaar.

OplossingsgerichtWekt Teamleader CRM interesse bij u op? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs zorgen graag voor een audit van uw bedrijfsprocessen om te weten waar u staat, waar u naartoe wil en welke middelen daarvoor nodig zijn.

WENST U MEER INFORMATIE ?

Onze specialisten staan u graag te woord !
Contacteer ons om samen naar een geschikte oplossing te zoeken.

MAIL ONS
+32(0)3 297 08 40