network

Winbooks Accounting

Boekhoudkundige software voor KMO en fiduciaire

Waarom kiezen voor Winbooks? – Kiezen voor WinBooks is kiezen voor software dat intussen meer dan 15 jaar een vaste waarde vormt op het gebied van boekhoudkundige software en software voor commerciëel beheer. Tienduizenden gebruikers zijn reeds jaren overtuigd van de kwaliteit en het gebruiksgemak van WinBooks.

Of u nu op zoek bent naar boekhoudsoftware of een ERP pakket, de WinBooks producten bieden u stabiele en flexibele oplossingen. Daarenboven heeft u de keuze tussen producten die op uw eigen servers staan of in de Cloud. (SaaS – Software as a service)

Eenvoudig in gebruik – De WinBooks interface is gebruiksvriendelijk, duidelijk en heeft een logische opbouw. WinBooks is van A tot Z ontworpen om u een maximaal gebruiksgemak te bieden.

Efficiënt -Beheer uw boekhouding volgens de wettelijke verplichtingen en informatiseer een maximum aan taken. WinBooks vormt een echt management instrument dat een optimale samenwerking tussen de klant en z’n boekhoudkantoor garandeert. Facturatie, automatisatie van de bestellingen, voorraadbeheer of het beheer van verschillende verkooppunten, met WinBooks Logistics bent u zeker van een efficiënte opvolging van deze processen.

De directe integratie van gescande facturen in de boekhouding maakt de digitalisatie van uw papieren facturen mogelijk. Manueel invoeren van gegevens wordt hierdoor tot een minimum herleid. Daarenboven kunnen functies zoals het goedkeuren van facturen doorheen het bedrijf de doorlooptijd van bepaalde processen verkorten.

Modulaire opbouw – WinBooks software is modulair opgebouwd. U kiest de modules die voor u relevant zijn. De oplossingen van WinBooks bieden u een zeer hoog niveau van personalisatie aan. Hierdoor sluiten de modules naadloos aan met de behoeften binnen uw bedrijf. Naarmate uw noden evolueren activeert u de nodige modules. Mocht u evenwel nood hebben aan een bepaalde functionaliteit die niet in de standaard modules is voorzien is dan bieden de plugins een oplossing. Via de plugins kan One-IT u specifieke maatwerk aanbieden.

Onsite versus “in de Cloud”, aan u de keuze – WinBooks software is modulair opgebouwd. U kiest de modules die voor u relevant zijn. De oplossingen van WinBooks bieden u een zeer hoog niveau van personalisatie aan. Hierdoor sluiten de modules naadloos aan met de behoeften binnen uw bedrijf. Naarmate uw noden evolueren activeert u de nodige modules. Mocht u evenwel nood hebben aan een bepaalde functionaliteit die niet in de standaard modules is voorzien is dan bieden de plugins een oplossing. Via de plugins kan One-IT u specifieke maatwerk aanbieden.

Professionele ondersteuning – Als WinBooks partner staat onze helpdesk garant voor een professionele ondersteuning en blijft de continuïteit van uw bedrijfsprocessen verzekerd.

WENST U MEER INFORMATIE ?

Blijft u na het lezen van de informatie op onze site toch met vragen zitten?
Twijfelt u of een bepaalde oplossing voor uw bedrijf wel de juiste is ?
Contacteer ons om samen naar naar een geschikte oplossing te zoeken.

MAIL ONS
+32(0)3 297 08 40