network

WINBOOKS ON WEB (WOW)

Uw boekhouding steeds up-to-date en overal beschikbaar

WAT IS WINBOOKS ON WEB ?

Winbooks on Web of kortweg WoW is de Cloud-gebaseerde versie van Winbooks. Anders dan bij een klassieke Winbooks installatie wordt WoW niet op uw pc’s of server geïnstalleerd. Winbooks on Web wordt via een beveiligde internettoegang als een dienst aangeboden. (SaaS – Software-as-a-Service) U betaalt een vaste abonnementskost per maand afhankelijk van de gekozen modules en het aantal gebruikers. De toegang tot WoW gebeurt via uw internetbrowser. (Internet Explorer, Chrome, Safari,…)

WORDEN MIJN GEGEVENS GEBACK-UPT ?

Uw gegevens worden veilig gestockeerd in verschillende datacentra. Dagelijkse back-ups behoren daarom ook tot het verleden.

STEEDS UP-TO-DATE

Aangezien Winbooks-on-Web op de Winbooks servers worden gehost, werkt u steeds op de laatste versie van de software. U hoeft dus geen tijd te spenderen aan de installatie van updates.

ENKEL BOEKHOUDING ?

Nee, naast de voor de hand liggende boekhoudkundige functionaliteiten biedt Winbooks-on-Web ook modules aan voor facturatie, voorraadbeheer, bestellingbeheer en lot- en serienummers.

EENVOUDIGE TOEGANG VOOR UW BOEKHOUDER

Vereenvoudig de samenwerking met uw Fiduciaire. Met Winbooks-on-Web verleent u uw boekhouder toegang tot uw dossier wanneer u dit wenst. Geen verplaatsingen, of over-en weer gekopiëer van uw gegevens.

GRATIS 30 DAGEN DEMO-VERSIE

Overtuig uzelf en contacteer ons voor een 30 dagen demo !

WENST U MEER INFORMATIE ?

Blijft u na het lezen van de informatie op onze site toch met vragen zitten?
Twijfelt u of een bepaalde oplossing voor uw bedrijf wel de juiste is ?
Contacteer ons om samen naar naar een geschikte oplossing te zoeken.

MAIL ONS
+32(0)3 297 08 40